Om os

Strib Fisk er en familieejet fiskebutik i Middelfart, der ejes af Kurt og Patrick, som er far og søn. Her finder du et bredt udvalg af fersk, frisk og nyrøget fisk, mad ud af huset og take away, som du kan tage med hjem eller nyde på kajen med udsigt over vandet.

Historien om Strib Fisk

Kurt kommer fra en fiskerfamilie, som har fisket hele livet. Han fanger selv fisk og vil begynde at sælge dem. I slut 90’erne låner han derfor penge af sin far, så han kan købe en fiskebil til salg i Strib. Sammen med nogle venner, som også er erhvervsfiskere, fanger Kurt nogle fisk, der sælges i vognen.

Herefter gik det hurtigt, og i 2000 blev lokalerne på Havnegade 93 i Middelfart ledige. Dette var starten på fiskehuset Strib Fisk i Middelfart, hvor far og søn nu har butikken sammen. Patrick blev i 2015 uddannet detailslagter med speciale i vildt fisk. Han startede allerede med at hjælpe til som 11-årig, hvor han skrubbede paneler efter skole, når fiskene var skåret. Derfor har det altid ligget naturligt for ham at blive medejer af fiskebutikken.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os på 64 41 14 93 eller butik@stribfisk.dk, hvis du vil høre mere eller ønsker at bestille mad ud af huset. Du er også altid velkommen til at besøge os på Havnegade 93, 5500 Middelfart.